Iedere golfbaan heeft zo zijn eigen karakter en uitstraling en is de kern en trots van de vereniging. Naast de sociale aspecten binnen de vereniging is juist het karakter van de baan datgene wat de leden bindt aan de vereniging en greenfeespelers en andere belangstellenden doet terugkeren. 


Maak kennis met ons en laat je inspireren over de mogelijkheden om de baan sfeervol, professioneel en voor ieder in het oog springend in beeld te brengen.

waarom zijn golffoto's zo belangrijk?

Foto's zijn het eerste dat leden, sponsoren, greenkeepers of anderen zien als ze op je website, social media kijken of andere digitale uitingen zien. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Een foto zet jouw golfbaan in het mooiste daglicht en laat de schoonheid van de golfbaan zien. Juist die schoonheid is de reden waarom men naar de golfbaan komt.

TROTS

Goede foto's maakt leden en sponsoren trots om hiervan lid te zijn. ZIj gaan spreken over de schoonheid van de baan.

MARKETING

Goede foto's laten het beste zien van de golfclub / golfbaan. Dit trekt aandacht, gasten, nieuwe leden en sponsoren aan.

WAARDERING

Het geeft medewerkers waardering voor het werk wat verzet wordt. Dit zorgt ervoor dat het wordt verteld.

Waarom kiezen voor

Hole 18 golfbaan fotografie?

  • Hole 18 onderscheidt zich door het maken van natuurgetrouwe foto's vanuit het perspectief van de golfer.
  • Onze brede kennis en lange ervaring van de golfsport en in fotografie zijn de basis voor professionele foto's.
  • Een planmatige aanpak van voorbereiding tot uitvoering.
  • Wij ondersteunen en begeleiden je om foto's of video's te maken die ook goed te integreren zijn op je website of te gebruiken zijn voor social media.

Peter van Weel


Al meer dan 30 jaar houd ik mij bezig met fotografie en golf. Met een handicap van rond de 0 sla ik een goede bal. Trots en blij word ik ook vooral van het spelen op mooie golfbanen in binnen- en buitenland. Vanuit mijn passie voor de golfsport en fotografie ben ik in 2020 Hole 18 Golffotografie gestart. Om jouw golfclub goed "in the picture" te zetten.


Mijn doel is om jou te helpen met het goed in beeld brengen van jouw golfclub, wat past bij de sfeer, cultuur, missie en visie van de golfclub. Maar ook de faciliteiten zoals het restaurant, de golfpro´s of oefenfaciliteiten. Want "iedere golfbaan verdient het om mooi in beeld te worden gebracht".


Follow me on Instagram
@hole18golffotografie