Iedere golfbaan heeft zo zijn eigen karakter en uitstraling en is de kern en trots van de vereniging. Naast de sociale aspecten binnen de vereniging is juist het karakter van de baan datgene wat de leden bindt aan de vereniging en greenfeespelers en andere belangstellenden doet terugkeren. 


Maak kennis met ons en laat je inspireren over de mogelijkheden om de baan sfeervol, professioneel en voor ieder in het oog springend in beeld te brengen.


WAAROM KIEZEN VOOR HOLE 18?


  • Hole 18 onderscheidt zich door het maken van natuurgetrouwe foto's van het perspectief van de golfer.
  • Onze brede kennis en lange ervaring van de golfsport en in fotografie zijn de basis voor professionele foto's.
  • Een planmatige aanpak van voorbereiding tot uitvoering.
  • Wij ondersteunen en begeleiden je om foto's of video's te maken die ook goed te integreren zijn op je website of te gebruiken zijn voor social media.


Peter van Weel


Al meer dan 30 jaar houd ik mij bezig met fotografie en golf. Met een handicap van rond de 0 sla ik een goede bal. Trots en blij word ik ook vooral van het spelen op mooie golfbanen in binnen- en buitenland. Vanuit mijn passie voor de golfsport en fotografie ben ik in 2020 Hole 18 Golffotografie gestart. Om jouw golfclub goed "in the picture" te zetten.


Mijn doel is om jou te helpen met het goed in beeld brengen van jouw golfclub, wat past bij de sfeer, cultuur, missie en visie van de golfclub. Maar ook de faciliteiten zoals het restaurant, de golfpro´s of oefenfaciliteiten. Want "iedere golfbaan verdient het om mooi in beeld te worden gebracht".

Martin van Herwaarden


Sinds mijn kinderjaren ben ik al gefascineerd geraakt door fotografie, een hobby die de laatste 10 jaar een behoorlijke vlucht heeft genomen. Sinds ik lid van van Golfclub De Hoge Kleij ben ik me vooral gaan concentreren op het sfeervol en karakteristiek fotograferen van de golfbaan. Ik het geweldig en motiverend om met mijn fotowerk de baancommissaris, de baan architecten en de greenkeepers blij en trots te kunnen maken op datgene wat zij met prachtig werk hebben gerealiseerd.