Hoe wij werken?


Als wij een project aannemen dan doen we dat met passie en professionaliteit. We zorgen dat wij de baan en de omgeving kennen voordat wij met een advies komen over wat de mooiste beelden kunnen opleveren. Vervolgens bepalen wij in overleg wanneer het voor jullie de beste tijd is om de foto's te nemen. Eventueel hebben wij nog overleg met jullie baancommissaris en greenkeepers wat zij belangrijk vinden. Alle facetten nemen wij mee, om zo goed mogelijk de foto's te kunnen maken. Na het maken van de foto's bepalen we in gezamenlijk overleg wat de beste foto's zijn of dat er nog meer gemaakt moeten worden.


We gaan altijd voor kwaliteit en tevreden klanten.

Onze pakketten & abonnementen

Er is al een pakket vanaf 750 euro per jaar.


Neem contact op voor meer informatie

Golffotografie scan

Wil jij weten hoe jouw golfclub scoort op het gebied van fotografie en video op jullie website en social media?


Vraag de golffotografie scan aan

Eagle

Een pakket waarin wij in ieder seizoen van het jaar foto´s maken van jouw golfbaan. Zo heb je altijd de juiste foto´s die passen bij het seizoen.


In overleg bepalen we welke holes (of andere faciliteiten van de golfbaan) in welk seizoen gefotografeerd worden.

Birdie

Een pakket waarin wij 2x per jaar foto´s maken van jouw golfbaan. Jij bepaalt in welk seizoen wij langskomen.


In overleg bepalen we welke holes (of andere faciliteiten van de golfbaan) in welk seizoen gefotografeerd worden.

Par

Een pakket waarin wij 1x per jaar foto´s maken van jouw golfbaan. Jij bepaalt in welk seizoen wij langskomen.


In overleg bepalen we welke holes (of andere faciliteiten van de golfbaan) in welk seizoen gefotografeerd worden.

9 of 18 holes

Wij fotograferen alle holes van tee tot green. Deze foto´s zijn uitermate geschikt voor het digitale baanboekje. Natuurlijk kan je de foto´s ook voor andere doeleinden gebruiken.

De golfpro´s

Een goede sfeerimpressie van de golfpro´s. Portretten, maar ook in actie, alleen of in een groep aan het werk.


Samen met jou en de pro´s maken we een concreet fotoplan.

Clubportret

Breng jouw club in the picture. Van signature hole, tot pro, tot clubhuis en restaurant. Alle unieke clubelementen worden goed en met passie vastgelegd.

De faciliteiten

Of het nu gaat om het restaurant, het clubhuis, oefenfaciliteiten of de drivingrange. Het goed in beeld brengen van deze faciliteiten is een wezenlijk belangrijk onderdeel voor je leden en het aantrekken van gasten en beginnende golfers.

Website en social media

Wij kunnen je ondersteunen en begeleiden bij het opmaken van je website en het aanpassen van foto's, zodat deze voor de huidige website geschikt zijn. Dit geldt ook voor social media, hierin kunnen wij specifieke foto's maken en je begeleiden in het opstarten van een goede social media strategie.

Maatwerk


Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Net zoals iedere ronde golf anders is, is iedere opdracht anders. Wij gaan graag in gesprek met je om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Ook praten wij graag met degene die de website en social media beheert, zodat ook de foto´s daarvoor geschikt worden gemaakt.

Follow me on Instagram

@hole18golffotografie