Leuk en uitdagend!


Je hoort het steeds meer, 9 holes golf in plaats van 18 holes. Even een uurtje met elkaar golfen, bijpraten en daarna lekker lunchen, hapje eten, borrel drinken of aan het werk. Juist de korte par 3 banen in Nederland lenen zich hier uitstekend voor. En ze zijn nog mooi ook. Daarnaast leer je hiervan ook heel goed je korte spel verbeteren, een echte must ook voor de langere golfbanen. Wat maakt dan de korte 9 holes golfbanen zo leuk?

Golfpark De Biltse Duinen


Neem bijvoorbeeld Golfpark De Biltse Duinen in Bilthoven. Een echte bosbaan, korte holes van 60 meter en langere holes van ongeveer 150 meter. Lekker smal, mooie geonduleerde greens, uitdagende bunkers en hoogte verschillen. Je bent in een uurtje rond met twee flight genoten. Daarna lekker nagenieten op het terras. Wat wil je nog meer.



Schaerwijde Golf


Schaerwijde Golf is een echt volwaardige 9 holes golfbaan met 1 par 4 en 8 par 3's. Naast de hockeyclub in een bosachtige omgeving met mooi natuurlijke hindernissen. Ook hier ben je in een goed uurtje rond.

De 9 holes golfbanen bieden voldoende uitdaging en fun om gezellig met elkaar een rondje te lopen. Ook als je niet zo'n geoefende golfer bent kan je makkelijk meekomen met geoefende golfers zonder dat je de lengte niet hebt.


Wij gaan op zoek naar de mooiste 9 holes par 3 baan van Nederland.