Een nieuw golf(foto) seizoen


Na de start in 2020, was 2021 en 2022 een jaar waarin Hole 18 zicht heeft bewezen om echt professionele foto's te maken voor golfbanen. Met opdrachten voor Sociëteit de Lage Vuursche, De Goese Golf en Hoge Dijk kijk ik terug op een fantastisch jaar. Het is mooi hoe je van je hobby een business bouwt en dat je hiervoor waardering krijgt. Daarom wordt 2023 niet alleen het jaar van een nieuw seizoen, maar een jaar van ontwikkeling. Het doel is nog meer mijn identiteit in de foto's te leggen en golfbanen er bewust van maken dat professionele foto's echt toegevoegde waarde hebben.


De afgelopen maanden heb ik geïnvesteerd in nieuw materiaal, heb ik een foto-opleiding mogen afronden en ben ik door al mijn foto's gegaan om mijzelf verder te ontdekken als golf(baan)fotograaf. 2023 wordt het jaar met vele opdrachten, zoals de NGF, Zeewolde, Winterswijk, Dirkshorn en nog veel meer.


Ik kijk erg uit naar het nieuwe golf(foto) seizoen.


#zinin.

Peter