Golfclub 't Jagerspaadje

Wat een verassing


Soms denk je te weten waar de golfclub ligt, maar dan toch licht het ergens anders. Voor de NGF mocht ik een clubportret maken van Golfclub 't Jagerspaadje. Zoals ik verwachtte ligt deze bij de Hilversumsche hockeyclub, welke op het volgende adres ligt: Het Jagerspaadje 24, 1231 KJ Loosdrecht. Ik dus aannemen dat de hier liggende golfclub 't Jagerspaardje is. Al rijdend vraag ik mij af of de navigatie klopt. De navigatie blijkt het correct te hebben, mijn aanname niet. Maar wat ik aantref is een zeer fijne afgesloten omgeving met hele leuke 9 holes par 3/4.

Na de fotoshoot heb ik de holes zelf mogen spelen, ik moet zeggen echt een leuke uitdaging om alles in par te spelen. Mocht je in de gelegenheid zijn om deze te spelen, vooral doen.


Golfclub 't Jagerspaadje

Corverskuil, Beresteinseweg 150, 1217 TM Hilversum

https://www.jagerspaadje.nl/