Opniew op de Texelse, met een nieuw clubhuis en de verandering van de eerste 9


Wat is het toch een genot om op De Texelse golfbaan te spelen. Perfecte greens, mooie fairways en een prachtig nieuw clubhuis. Vooral de ligging van het clubhuis is echt goed gekozen. Mooi uitzocht op hole 9 en 18. Daarnaast een mooie inrichting en vriendelijk personeel. Echt goed gedaan.


De tweede 9 blijft nog steeds het mooiste van de 18 holes, ondanks alle veranderingen die De Texelse in samenwerking met De Ridder Golf, Sport & Groen heeft gedaan. Ondanks dat zijn de veranderingen aan de eerste 9 echt een totale 100% goede verbetering. Eerst was het nog een parkbaan en nu is het echt een linksbaan aan het worden. Het heeft nog een beetje tijd nodig om volwassen te worden. Maar echt goed gedaan. Zeker de hoger gelegen afslagplaatsen, de verandering van bunkers en enkele greens, maakt dat de eerste 9 echt beter past bij de tweede 9. Echt goed gedaan. Voor herhaling vatbaar.


Ter afsluiting moet ik de greenkeepers echt complimenten geven van hoe de baan er bij lag, perfecte greens, mooie maailijnen rondom de greens, prachtig gemaaide teeboxen en mooie fairways en gehartke bunkers. Good job


Een baan die je zeker gespeeld moet hebben.


Op naar snel nog een keer deze baan spelen & fotograferen.