Elk voordeel heeft zijn nadeel


Een prachtige herfstochtend, een van de laatste bleek later, reed ik richting Golfclub Zeewolde. Op naar het maken van prachtige foto's. Kom je bij de golfbaan aan, baan dicht, gelukkig niet voor mij als fotograaf. Wat als voordeel had, dat ik zonder enige hinder foto's kon maken van deze prachtige parkbaan in Zeewolde.


Zeewolde is een prachtige 27 holes golfbaan, een korte par 3 baan, een golfshop en goede oefenfaciliteiten. Alles wat een een golfer van ieder niveau nodig heeft om lekker te golfen. Elke lus van de 27 holes baan heeft zijn eigen naam: Pluut, Aak en Botter. Prachtige holes, mooie water partijen een greens die goed beschermd worden bunkers.


Gewoon een prachtige baan voor een heerlijke ronde golf.


Bekijk hieronder een paar gemaakte foto's.

Referentie Golfclub Zeewolde

Ik kende Peter wel als golfer van de club waar hij lid was, maar nog niet als golffotograaf. En hoe verrassend is het als je een voor jou verborgen talent van iemand leert kennen, die je tot dan toe alleen als golfer hebt gezien. Ik ben ontzettend blij met het golfersoog waarmee Peter de foto’s van Golfclub Zeewolde maakt. Niet alleen kan hij goed fotograferen, ook weet hij als geen ander der sfeer en identiteit van de baan vast te leggen. 

Heel fijn is om samen af te kunnen stemmen welke delen van de baan het meest fotogeniek zijn op het moment dat je de foto’s laat maken. Wat wij voor ogen hebben is een website die met de seizoenen mee kleurt. De eerste beelden zijn geschoten en klaar om gepubliceerd te worden. Wij kunnen niet wachten…

Jacintha Verkerk | Golfbaanmanager Golfclub Zeewolde
https://www.golfclub-zeewolde.nl/